Ο κορωνοϊός “χτυπά” τη Super League

Από paok24.com: Σε δύο μέρες είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη της Super League Intewetten με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Οι ομάδες επιστρέφοντας στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχουν βρεθεί για τα καλά αντιμέτωπες με την πανδημία.
Πηγή: paok24.com
Ο κορωνοϊός “χτυπά” τη Super League

Μέχρι στιγμής 15 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος έχουν ανακοινώσει την εμφάνιση κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές και μέλη τους. Εξαίρεση αποτελεί η Λαμία, ενώ τα κρούσματα στον Ολυμπιακό αφορούν παίκτες που βρίσκονται με τις εθνικές τους στο Κόπα Άφρικα. Τα κρούσματα μέχρι τώρα φτάνουν τα 55 μόνο σε ποδοσφαιριστές, ενώ ο αριθμός είναι μεγαλύτερος αν προστεθούν και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων που νοσούν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 7 κρούσματα, ακολουθεί ο Άρης και ο Ατρόμητος με 6, ενώ από 5 έχουν Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει στα 4 κρούσματα, ενώ ο Παναιτωλικός που είναι ο επόμενος αντίπαλος του Δικεφάλου έχει 3, με τις ομάδες να διενεργούν συχνά τεστ για να δουν τη διασπορά του ιού εντός των τειχών τους. Θυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο ορίζει πως αν στα τελευταία τεστ πριν από ένα παιχνίδι υπάρχουν επτά θετικά δείγματα παικτών, τότε αναβάλλεται η αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...