Οι άξονες που συμφώνησαν Λουτσέσκου – Μπότο

Από paok24.com: Ο Ζοσέ Μπότο έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Τρίτης και μεταξύ άλλων, είχε και μία συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Οι άξονες που συμφώνησαν Λουτσέσκου – Μπότο

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας και το βασικότερο, είναι ότι όρισαν τη στρατηγική τους με βάση τα "θέλω" του κλαμπ, με την κουβέντα τους να κινείται σε τρεις άξονες.

Αρχικά, συμφώνησαν ότι είναι άμεση η ανάγκη της ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο άκρως απαιτητικό πρόγραμμα, με διαδοχικούς αγώνες στην Super League Interwetten, στο Κύπελλο και στο Europa Conference League.

Επίσης, στο "κάδρο" μπαίνουν πλέον ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, αλλά έχουν και σχετική εμπειρία και τέλος, αποφάσισαν πως πρέπει να αναζητηθούν παίκτες για σχεδόν όλες τις θέσεις, με προτεραιότητα στο "10", στα στόπερ και στους πλάγιους επιθετικούς.

Όλα αυτά, με δεδομένη και την κεντρική εντολή του Ιβάν Σαββίδη για τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, που θα πρέπει να πέσει σημαντικά μέχρι και το καλοκαίρι που έρχεται.

Αφού παρέμεινε μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μετά την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα, ο Ζοσέ Μπότο αναχώρησε για την πατρίδα του κι αναμένεται στην πόλη στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προκειμένου να σηκώσει κι επίσημα μανίκια και να ξεκινήσει τη δουλειά με φόντο την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...