Κίνηση ματ του ΠΑΟΚ με Μπότο: Το φλερτ με τη Ρόμα και η «απλησίαστη ρήτρα»

Η Ρόμα έπαιξε τα ρέστα της για την απόκτηση του Χοσέ Μπότο πριν από ένα χρόνο, η Σαχτάρ έφερε ως εμπόδιο την... απλησίαστη ρήτρα και εν τέλει ο Πορτογάλος φιγουράρει στα χρώματα του ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Κίνηση ματ του ΠΑΟΚ με Μπότο: Το φλερτ με τη Ρόμα και η «απλησίαστη ρήτρα»


Μερικές φορές τα γεγονότα αποτυπώνουν πολύ καλύτερα απ΄όσα θα μπορούσε να πει ένα βιογραφικό. Και πάνω σε αυτό το πλούσιο βιογραφικό του Χοσέ Μπότο «πάτησε» και η Ρόμα προκειμένου να εντάξει τον Πορτογάλο στο δυναμικό της. Και όχι πριν μερικά χρόνια... Μόλις τον Οκτώβριο του 2020!

Αρκεί να ανατρέξει κανείς στον Ιταλικό Τύπο προκειμένου να βρει σωρεία δημοσιευμάτων που μιλούν για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον 55χρονο Χοσέ Μπότο. Ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και σε ραντεβού που είχαν οι «τζιαλορόσι» μαζί του σε Ελβετία και Λονδίνο προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως ανέφεραν,«η στενή σχέση της Ρόμα με τον Μπότο θα μπορούσε να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες, κυρίως χάρη στον τρόπο δουλειάς του Πορτογάλου. Διαθέτει μια καριέρα που βασίζεται στην ανακάλυψη και εκτόξευση ταλέντων παγκόσμιας κλάσης».

Σε σημείο που ανάγκασαν ακόμη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σαχτάρ να πάρει θέση προκειμένου να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας: «Τα ΜΜΕ της Ιταλίας γράφουν ότι η Ρόμα θέλει να προσλάβει τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ μας. Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, είναι πόσο κοστίζουν οι ρήτρες αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του για να φύγει. Ο Χοσέ είναι χαρούμενος και πρόθυμος να συνεχίσει να εργάζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ...».

Διαβάστε ακόμη...