Αυτή είναι η Μίντιλαντ

Από paok24.com: Η κλήρωση για την ενδιάμεση φάση του Εuropa Conference League, έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ, τη Μίντιλαντ. Την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Δανίας και τρεις φορές πρωταθλήτρια στην ιστορία της, όλες τα τελευταία χρόνια (2015, 2018 και 2020).
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Μίντιλαντ

Η φετινή της ευρωπαϊκή πορεία, ξεκίνησε τον Ιούλιο, από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αρχικά, ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Σέλτικ και στη ρεβάνς επικράτησε με 2-1 για να περάσει στην επόμενη φάση.

Εκεί, την περίμενε η PSV Αϊντχόφεν, η οποία ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση από τον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία, νικώντας 3-0. Ο δεύτερος αγώνας, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη Μίντιλαντ να χάνει και εκεί, με 0-1.

Στο Europa League, ήταν στον έκτο όμιλο μαζί με Ερυθρό Αστέρα, Λουντογκόρετς και Μπράγκα. Βγήκε τρίτη έχοντας εννιά βαθμούς και χάνοντας την πρόκριση, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με την αδιάφορη βαθμολογικά Λουντογκόρετς την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η Μίντιλαντ μάζεψε 9 βαθμούς, η Μπράγκα είχε 10 και ο Ερυθρός Αστερας είχε 11.

Διαβάστε ακόμη...