Η ευκαιρία που περίμενε!

Από paok24.com: Φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να πάρει σήμερα το βράδυ στο Αλκαζάρ (21:30) ο Λευτέρης Λύρατζης, σύμφωνα με τις χθεσινές δοκιμές του Ρουμάνου προπονητή στη Νέα Μεσημβρία!
Πηγή: paok24.com
Η ευκαιρία που περίμενε!

Κάπως έτσι, ο 21χρονος Καβαλιώτης μπακ θα καταγράψει τα πρώτα... μαζικά επίσημα λεπτά συμμετοχής του τη φετινή περίοδο, καθώς η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0), στις 26 Σεπτεμβρίου ως αλλαγή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έλαβε χώρα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και ουσιαστικά αγωνίστηκε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, μπήκε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό στη θέση του Λούκας Τέιλορ!

Βέβαια, ο Λύρατζης δεν είναι εντελώς... ανενεργός φέτος, καθώς έχει καταγράψει τέσσερις "γεμάτες" συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και μία... μισή!

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Ισλανδία (1-1), στα δύο ματς με Λευκορωσία (0-2, 2-0) αλλά και σε αυτό κόντρα στην Ισλανδία (1-0), όλα για τα προκριματικά του Euro 2021, ενώ ήταν βασικός και στο φιλικό με την Δανία στις 16 Νοεμβρίου (1-1), στο οποίο αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο ο Λύρατζης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025, αφού πρώτα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της προετοιμασίας στην Ολλανδία!

Διαβάστε ακόμη...