«Πρόβλεψη; Πάμε για τη νίκη!»

Από sdna.gr: Με αφορμή τη μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, η ταλαντούχα κεντρικός του Δικεφάλου, Άννα Καλαντάτζε προβλέπει την εξέλιξη της αναμέτρησης στο SDNA, δίνοντας το... σύνθημα: «Σκορ; Πάμε για το τρίποντο!».
Πηγή: sdna.gr
«Πρόβλεψη; Πάμε για τη νίκη!»

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το σπουδαίο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, με τα πάντα να κυλούν σε ρυθμούς ντέρμπι.

Έτσι και η Άννα Καλαντάτζε μιλάει στο SDNA, τονίζοντας πως παρ' όλο που δεν θα δώσει το παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, θα φροντίσει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, για την οποία αρκέστηκε να πει πως ο ΠΑΟΚ πάει... μόνο για τη νίκη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο SDNA:

Όσον αφορά την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι: «Το ξεχωριστό είναι ότι είναι δύο ομάδες στην ίδια η πόλη. Η μισή πόλη είναι «κιτρινόμαυρη η άλλη μισή «ασπρόμαυρη», πιστεύω πως θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι σίγουρα».

Για το αν θα δώσει το παρών στην Τούμπα: «Δεν θα πάω δυστυχώς, αλλά σίγουρα θα παρακολουθήσω τον αγώνα. Πηγαίνουμε όμως γενικά στο γήπεδο».

Για το αν έχει αγαπημένο ποδοσφαιριστή:«Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον συγκεκριμένα, ωστόσο πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο παικτών που ταιριάζουν γι' αυτό πηγαίνουν και καλά».

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Η μοναδική πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι... πάμε για τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...