«Το μόνο που με απασχολεί είναι να βρω ρυθμό»

Από paok24.com: Ο Ζερμέιν Λοβ αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του
Πηγή: paok24.com
«Το μόνο που με απασχολεί είναι να βρω ρυθμό»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και την προσεχή Δευτέρα (21:00) αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αναλυτικά, η συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ...

Πρόλαβε να παίξει ένα μικρό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Λαύριο Megabolt. Ένας τραυματισμός τον άφησε μακριά από όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις που ακολούθησαν. Έκανε υπομονή, δούλεψε, χθες μπήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μαζί με την ομάδα και σήμερα έκανε την δεύτερή του προπόνηση. Ο Jermaine Love ετοιμάζεται για την επιστροφή στο παρκέ την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο παιχνίδι με την Galatasaray NEF αναμένεται να κάνει και το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. «Το περιμένω πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχω μερικές ακόμη ημέρες προπονήσεων, για να προετοιμαστώ καλύτερα. Περιμένω πολύ καιρό αυτή την στιγμή, να παίξω σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι», λέει ο Jermaine Love και εξηγεί τις δυσκολίες του αγώνα της Δευτέρας: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Galatasaray, αλλά δεν φοβάται κανένας από εμάς. Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτός είναι ένας ακόμη δυνατός αντίπαλος με τον οποίο θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της Δευτέρας θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Και πως είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco; «Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν πονάω. Το μόνο που με απασχολεί είναι να βρω τον ρυθμό μου, να έχω ανάσες και την φυσική κατάσταση που είχα πριν. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μπάσκετ. Δεν με ανησυχεί οτιδήποτε έχει σχέση με το μυαλό», εξηγεί ο Jermaine Love, που βάζει στην άκρη αυτή την περιπέτεια στο ξεκίνημα της σεζόν. Μία περιπέτεια που ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς δεν είχε χάσει ποτέ τόσα παιχνίδια στη μέχρι τώρα καριέρα του. «Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα χάσει τόσα παιχνίδια. Στα 9 χρόνια που παίζω μπάσκετ, είχα απουσιάσει από 3 αγώνες συνολικά! Και τώρα, δεν μπορούσα να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια και ήταν πραγματικά ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. Και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν η ομάδα δεν κερδίζει», λέει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco και συνεχίζει: «Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου, που δεν θέλω να λείπω από κανένα αγώνα, από καμία προπόνηση. Και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, να είσαι έξω, να βλέπεις απλά χωρίς να μπορείς να βοηθήσεις, ιδιαίτερα στις ημέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά και η ομάδα σε χρειάζεται. Για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω».

Κι αυτή την φορά θα έχει στο πλευρό του φιλάθλους του ΠΑΟΚ mateco, στους οποίους βγάζει το καπέλο και τους καλεί στο γήπεδο τη Δευτέρα... «Είναι εύκολο να υποστηρίζεις μία ομάδα που κερδίζει. Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί στις δύσκολες στιγμές και οι φίλαθλοί μας το έδειξαν αυτό. Ήταν εκεί, μας στήριξαν ακόμη και μετά από άσχημα αποτελέσματα, ακόμη κι αν η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά και όπως όλοι μας θα θέλαμε. Μας στήριξαν και φώναξαν για μας ακόμη και στον αγώνα με το Λαύριο που παίξαμε άθλια. Περιμένω να έρθουν τη Δευτέρα στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Αυτοί οι φίλαθλοι είναι τα πάντα για μας».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...