Η KRAFT PAINTS επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη μια χρονιά με την KRAFT Paints, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αποδεικνύοντας, έμπρακτη, τη στήριξη της, ως «Επίσημος Χορηγός».
Πηγή: paokbc.gr
Η KRAFT PAINTS επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Μέσα από αυτήν της την κίνηση η KRAFT Paints αποδεικνύει πως τιμά τον αθλητισμό και πως μοιράζεται μαζί του υψηλές αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθαι, ο δυναμισμός και η πίστη στον Άνθρωπο.

Η KRAFT Paints αποτελεί μια ελληνική εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει κι ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001.

Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και μέσα από πιστοποιημένα συστήματα ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή την κατάλληλη λύση για κάθε τους ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την KRAFT Paints μπορείτε να βρείτε στο https://kraftpaints.gr/

Διαβάστε ακόμη...