Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη όταν ξεκινάει με νίκη στον όμιλο

Από paok24.com: Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο Europa Cnference League νικώντας τη Λίνκολν με 0-2.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη όταν ξεκινάει με νίκη στον όμιλο

Ας δούμε τι έκανε στον όμιλό του ο Δικέφαλος του Βορρά τις άλλες δύο (μόλις) φορές που νίκησε σε ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

Τη σεζόν 2013-2014 ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League αντιμετωπίζοντας τις Σαχτιόρ Καραγκαντί, Άλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα της Σαχτιόρ, καταφέρνοντας στο τέλος να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Την επόμενη φορά που οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν με νίκη την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ήταν τη σεζόν 2014-2015, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε με 6-1 την Ντινάμο Μινσκ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου ήταν η Φιορεντίνα και η Γκινγκάμπ, με τον Δικέφαλο εν τέλει να μην καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ξεκινώντας με νίκη τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο Δικέφαλος και αν εκμεταλλευτεί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα έχει βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με την καλή πορεία στην Ευρώπη να αποτελεί στόχο τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον προπονητή και τους παίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...