ΠΑΟΚ - Ριέκα: Απόλυτη κυριαρχία στην στατιστική!

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ λυτρώθηκε στο παρά ένα, αν και «σφυροκόπησε» στο β΄ημίχρονο τη Ριέκα, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και μέσα από τους αριθμούς!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Ριέκα: Απόλυτη κυριαρχία στην στατιστική!

«Το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-1 ή 4-1», δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα, αποτυπώνοντας επί της ουσίας τα όσα είδε νωρίτερα από τους παίκτες του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας πως δεν τα παράτησαν μέχρι τέλους παρά το γεγονός πως η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι! Ο ΠΑΟΚ έδειξε υπομονή και επιμονή, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, χτύπησε πολλές στημένες φάσεις αλλά η απόλυτη υπεροχή του δεν μεταφράστηκε σε γκολ.

Βεβαίως η συγκεκριμένη οπτική έχει και διαφορετική ανάγνωση καθώς θα πρέπει αναμφίβολα να προβληματίσει τους Θεσσαλονικείς γιατί δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» ένα παιχνίδι που το πήγαν απόλυτα στα μέτρα τους, ήταν ποιοτικά ανώτεροι της Ριέκα, η οποία επιδόθηκε σε αυτό που θα μπορούσε να κάνει, πιέζοντας στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ για να τον οδηγήσει στο λάθος, όπως και έγινε στο α΄ημίχρονο!

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ καρπώνεται έναν επιθετικό μονόλογο όπως καταγράφεται και στην στατιστική υπηρεσία του παιχνιδιού, έχοντας ακόμη και 17 κόρνερ έναντι 3 της Ριέκα, με ποσοστό κατοχής 63% - 37%. Οι αριθμοί, ωστόσο, δεν δίνουν πρόκριση και στο ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί, συνεπώς το καμπανάκι αποτελεσματικότητας ενόψει Κροατίας ήχησε στην Τούμπα...

Διαβάστε ακόμη...