Oι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Από paokday.gr:Με δεδομένο πως η Ριέκα χρησιμοποιεί διάφορα -μέχρι στιγμής- συστήματα, οι Κροάτες «βλέπουν» τριάδα στα μετόπισθεν κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paokday.gr
Oι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Αντιμέτωπος με τη Ριέκα θα τεθεί ο ΠΑΟΚ για τα Play Off του Conference League, με τους Κροάτες να μετρούν ήδη οχτώ επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση της Ριέκα είναι πως αδυνατεί κάποιος να «διαβάσει» τον τρόπο παιχνιδιού της δεδομένου πως αρέσκεται σε διάφορα συστήματα, θέλοντας κάθε φορά να προσαρμοστεί στον αντίπαλο.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να αποφανθεί κανείς με βεβαιότητα το πώς θα αγωνιστεί, ωστόσο, οι ρεπόρτερ που καλύπτουν την επικαιρότητα της Ριέκα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, εμφανίζουν το 3-4-3 που μπορεί να μετατραπεί και σε 3-5-2 – ως το πιθανό σύστημα για τον Γκόραν Τόμιτς.

Κάτι που σημαίνει πως ο Πρσκαλο θα είναι στα γκολπόστ με τους Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Εσκοβάλ να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Τόμετσακ και Βούκσεβιτς σε ρόλο φουλ μπακ με τους Πάβισιτς – Τσερν στα χαφ ενώ τριπλέτα στην επίθεση θα συνθέσουν οι Αμπέμ, Αμπάς και Ομπρεγκόν!

Διαβάστε ακόμη...