Σάριτς : “Τρομερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα – Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί”

Από sfina.gr: Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζει αρκετά είναι ο Ντάνιελ Σάριτς.
Πηγή: sfina.gr
Σάριτς : “Τρομερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα – Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί”

Ο Κροάτης αμυντικός έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού για μια τριετία (2000-2003) στο παρελθόν και πλέον είναι τηλεσχολιαστής στην κροατική τηλεόραση, ανέλυσε τις σκέψεις του για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Ριέκα.

Ο Σάριτς ουσιαστικά... προειδοποιεί την Ριέκα για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, δίνει τον τίτλο του φαβορί στον ΠΑΟΚ κάτι που είναι καλό για τους Κροάτες, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιστοσελίδα novilist.hr .

Αρχικά ο Σάριτς είπε : "Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει πολύ τελευταία, είναι ένας σοβαρός σύλλογος που επενδύει πολλά και η Ριέκα αντιμετωπίζει το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα. Αλλά ένας τέτοιος αγώνας πρέπει να είναι στα πλέι οφ του Conference League. Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόλο του φαβορί, κάτι που ίσως είναι καλό για τη Ριέκα. Βλέπω ότι έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες (σ.σ εννοεί τους Γιαννούλη και Τζόλη) στη μεταβατική περίοδο, δεν ξέρω σε τι ακριβώς είναι η κατάσταση μέσα και γύρω από την ομάδα. Είναι καλό για την Ριέκα που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, νομίζω ότι είναι σε καλύτερο ρυθμό από τον ΠΑΟΚ. Οι Έλληνες έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και αξία ομάδας, αλλά η Ριέκα είναι σε καλή κατάσταση, κερδίζει και έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν η Ριέκα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή παίζει την ρεβάνς στο γήπεδο της : "Είναι πιθανόν να έχει πλεονέκτημα η Ριέκα και επειδή εχει ήδη παίξει πολλά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι ο Τόμιτς θα μελετήσει καλά τους Έλληνες και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ο σύλλογος στους ομίλους του Conference League. Αυτό θα ήταν μεγάλη υπόθεση".

Για την Τούμπα και τι πρέπει να περιμένει η Ριέκα στην Θεσσαλονίκη : "Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι τρομερή, ο ΠΑΟΚ έχει υπέροχους οπαδούς. Απλώς δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση γύρω από τον υγειονομικά μέτρα κκαι πόση χωρητικότητα θα επιτρέπεται στο στάδιο. Οι οπαδοί είναι μια μεγάλη στήριξη για τον ΠΑΟΚ, αλλά η Ριέκα έχει παίξει ήδη πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, οπότε αυτό δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια από ότι εκτός έδρας, όμως η Ριέκα έχει παίκτες που έχουν παίξει ήδη πολύ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουν συνηθίσει σε τέτοια πράγματα. Άλλωστε, η ατμόσφαιρα στο "Ρουγέβιτσα" είναι επίσης υπέροχη".

Για το εκτός έδρας γκολ και το αν μια ισοπαλία στην Τούμπα θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα : "Η ισοπαλία θα ήταν μεγάλη υπόθεση για την Ριέκα. Έδειξαν κόντρα στην Χιμπέρνιαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά και απέναντι στον ΠΑΟΚ όλοι περιμένουμε να δείξουν ακόμα περισσότερα. Αν παίξουν καλά και δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην το κάνουν, τότε ο ΠΑΟΚ θα νιώσει μια... αβεβαιότητα και όλα θα κριθούν στην Ριέκα".

Διαβάστε ακόμη...