Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Από paok24.com: Η ώρα της ρεβάνς με τη Μποέμιαν έφτασε και για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι απλά.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Οι ασπρόμαυροι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του, δούλεψαν με την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, ψάχνοντας τρόπο να διορθωθούν όσα λάθη είχαν γίνει στο παιχνίδι της Ιρλανδίας.

Μάλιστα δεν είναι απίθανο να δούμε κι ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα, που αγωνίστηκε εκεί. Κάτω από τα δοκάρια θ' αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Βιεϊρίνια ενώ στο δεξί ο Ροντρίγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βαρέλα, ενώ παρτενέρ του ενδέχεται να είναι ο Κρέσπο κι όχι ο Μιχαηλίδης, όπως στην πρώτη αναμέτρηση.

Στο κέντρο το δίδυμο θα συνθέσουν ο Σβαμπ έχοντας ως συμπαραστάτη ίσως και τον Κούρτιτς, αντί του Εσίτι, που είχε πάρει φανέλα βασικού στην Ιρλανδία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιςτς θα είναι δεξιά κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί αριστερά στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα ενώ πίσω του ίσως να υπάρξει η 3η αλλαγή με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να "κλέβει" τη θέση του Σίντζι Καγκάβα.

Διαβάστε ακόμη...