Φινάλε χωρίς Τζιοβίνκο στα φιλικά της Αλ Χιλάλ

Απο sdna.gr: Η Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αυστρία με την φιλική αναμέτρηση που έδωσε απέναντι στη Λειψία, με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο για ακόμη ένα ματς να μην παίρνει λεπτό συμμετοχής.
Πηγή: sdna.gr
Φινάλε χωρίς Τζιοβίνκο στα φιλικά της Αλ Χιλάλ

Πλέον οι Σαουδάραβες θα επιστρέψουν στη βάση τους και θα δρομολογηθούν εξελίξεις όσον αφορά τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, που αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζιοβίνκο θα έχει επαφές με τους διοικούντες της Αλ Χιλάλ για την λύση του συμβολαίου του, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του για επιστροφή του στην Ευρώπη, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός, πάντως παρά το γεγονός ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στις φιλικές αναμετρήσεις της Αλ Χιλάλ στην Αυστρία δεν έχασε το κέφι του, αφού ανάρτησε στο instagram φωτογραφία του μαζί με τον Γκουστάβο Κουέγαρ, τον Αντρέ Καρίγιο, τον Λουτσιάνο Βιέτο, αλλά και τον Αμίρι Κούρντι, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Με την επιστροφή της αποστολής της Αλ Χιλάλ στο Ριάντ θα δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με την λύση της συνεργασίας του Τζιοβίνκο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Ιταλό περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις.

 

Διαβάστε ακόμη...