Προχωρά με Γκρίφιν, υπογράφονται οι λεπτομέρειες, δοκιμάζει Βάλμπεργκ (17, 2.02μ.)

Από basketplus.gr: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χτες (14/7) δύο παίκτες, το ρόστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην σχηματοποίηση του και φυσικά μένει ο Μάλκολμ Γκρίφιν.
Πηγή: basketplus.gr
Προχωρά με Γκρίφιν, υπογράφονται οι λεπτομέρειες, δοκιμάζει Βάλμπεργκ (17, 2.02μ.)

Ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει στα χρήματα, χθες για πολλές ώρες η ΚΑΕ έστελνε και λάμβανε συμβόλαια, με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να αξιώνει με σκληρές διαπραγματεύσεις τις τελικές λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με το διαδικαστικό.

Όλα αυτά θα συνεχίσουν σήμερα με το "άνοιγμα" των ΗΠΑ, αναμένεται-όπως όλα δείχνουν-να τελειώσουν και έτσι η ΚΑΕ θα ανακοινώσει τον Γκρίφιν μετά από θρίλερ αρκετών ημερών.

Στο μεταξύ με την απόκτηση Ντι Λέο και Χριστοδούλου ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί άλλο παίκτη στο "3". Ένας βασικός σέντερ, δύο Έλληνες στο "4", "4-5" και τέλος... Οι Τσαϊρέλης, Τσαλμπούρης, Καμαριανός είναι υποψήφιοι, ενώ για το "5" φημολογία αναφέρει ότι ο Λυκογιάννης μπορεί να στραφεί και στον Mάρβιν Τζόουνς που και δε θα συνεχίσει στο Περιστέρι και πολύ φίλος του Γκρίφιν είναι και νορμάλ κασέ έχει (πέρσι φέρεται να ήταν αρκετά κάτω από 100 χιλιάδες δολ.).

Τέλος στις προπονήσεις της ομάδας στο Παλατάκι συμμετέχει από χθες και ο Σουηδονιγηριανός Τούντε Βάλμπεργκ (17, 2.02μ.), ταλαντούχο παίκτη που είχε στην Στοκχόλμη ο Έλληνας κόουτς Βασίλης Σκαρλάτος. Ήδη με το... καλημέρα άρεσε, ωστόσο είναι κάπως περίεργη η κατάσταση με αυτού του είδους τους νεαρούς.

Παράλληλα στην δουλειά συμμετέχει βέβαια ο Καμπερίδης με τον Ρούμογλου, οι πρώην του εφηβικοί Κόνσουλας, Χαρίτογλου, ο Χατζηκυριακίδης, ο υιός Κόρφας και ένας νεαρός Σέρβος γκαρντ.

Διαβάστε ακόμη...