"Στον ΠΑΟΚ ένιωσα να με αγαπούν πραγματικά"

Αποκάλυψη από τον Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος κόντρα στα όσα γράφονται στο Βέλγιο, αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Τσεχία!
Πηγή: sdna.gr
"Στον ΠΑΟΚ ένιωσα να με αγαπούν πραγματικά"

Υπόκλιση του υψηλόσωμου φορ στον ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς».

Κόντρα στα όσα ανέφεραν μέχρι... χθες οι Βέλγοι και οι συμπατριώτες του, θεωρώντας πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ καθώς «έρχονται» ευχάριστα από τη Θεσσαλονίκη, ο Μάικλ Κρμέντσικ αποκάλυψε πως: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, σημείωσε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες...».

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εκείνον ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο κεφάλαιο και γι΄αυτό εξέφρασε με κάθε τρόπο την επιθυμία να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...».

Διαβάστε ακόμη...