Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”

Από paok24.com:Μετά τον Μάλκολμ Γκρίφιν κι ο Έλστον Τέρνερ αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά με ξεχωριστό τρόπο. Ο Αμερικανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο και την προσσπάθεια που έγινε τη φετινή τη χρονιά.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”

Τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ενώ ευχαρίστησε και τους φίλους του ΠΑΟΚ για τη στήριξη. Το βέβαιο είναι πως τέτοιες δηλώσεις αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του:

"Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε μία ιστορική ομάδα. Από όσους βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, τους προπονητές, μέχρι όσους άλλου συμμετείχαν στην ομάδα, νιώθω μεγάλη εκτίμηση για όσα έκαναν για μένα. Αν κι η πανδημία επηρέασε συνολικά την προσπάθεια που έγινε, θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Νιώσαμε πολύ αγάπη κι υποστήριξη ακόμη κι αν δεν μπορούσαν να είναι στα παιχνίδια. Ειλικρινά είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Στους συμπαίκτες μου θέλω να πω πως νιώθω ευλογημένος για τη χρονιά που πέρασα μαζί τους. Όλοι μαζί μετατρέψαμε μια ομάδα σε μία οικογένεια. Δε θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού. Σας αγαπώ όλους παιδιά. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. #ΠΑΟΚΓΙΑΠΑΝΤΑ".

Διαβάστε ακόμη...