Το «κουμπί» γύρισε

Από inpaok.com:Σε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλη ανισορροπία στα ντέρμπι αφού η δυσκολία του στο να βρει γκολ στις πολλές φάσεις που δημιουργούσε σε συνδυασμό με την αμυντική του αστάθεια, μείωσε αισθητά την συγκομιδή του.
Πηγή: inpaok.com
Το «κουμπί» γύρισε

Αρκεί κάποιος να αναλογιστεί ότι με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος στην κανονική διάρκεια είχε να επιδείξει έναν φτωχό απολογισμό με μία νίκη (κόντρα στον Παναθηναϊκό εντός) τέσσερις ισοπαλίες (Δύο με ΑΕΚ και από μια με Ολυμπιακό και Άρη) και τρεις ήττες, όλες μακριά από τη Τούμπα (Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό).

Πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα Play Off o απολογισμός της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία έχει βελτιωθεί αισθητά, αφού έχει καταφέρει να βρει μόνο για το πρωτάθλημα τρεις νίκες παραχώρησε μια ισοπαλία και μια ήττα, αυτή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μάλιστα απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό εκτός έδρας και Άρη στην Τούμπα για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον απολογισμό του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εντόπισε το πρόβλημα στον άμυνα και εκεί έριξε το βάρος, γυρίζοντας τον σχηματισμό της ομάδας του σε 3-4-2-1 με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι έκανε μια καλή επιλογή.

Οι νίκες μάλιστα κόντρα στους πέντε πρώτους μπορούν να γίνουν... πέντε, αν σε αυτές κανείς προσμετρήσει και τις δύο επικρατήσεις- πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα αποτελέσματα (Στην κανονική διάρκεια):

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-1

Άρης- ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 2-1

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 3-0

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-2

ΠΑΟΚ- Άρης 2-2

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 2-1

Τα αποτελέσματα (στα Play Off):

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 3-1

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 3-0

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 2-0

Άρης- ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 0-0

Διαβάστε ακόμη...