Μπέος: “Ποτέ δεν είπα ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ”

Από paok24.com:Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική δίκη του OPEN
Πηγή: paok24.com
Μπέος: “Ποτέ δεν είπα ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ”

και μίλησε για το παχνιδι της ομάδας του Βόλου με τον Παναιτωλικό, καθώς και για την εξέλιξη στη μάχη της παραμονής. Ωστόσο μετά απόσχετιή ερώτηση που του έγινε, απάντησε και στα σενάρια, που τον ήθελαν ν' αναλαμβάνει πόστο στον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Μπέος τα διέψευσε όλα τονίζοντας πως είναι δήμαρχος της πόλης του Βόλου κι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτό. Παρόλα αυτά ανέφερε πως αν ποτέ διοικούσε τον ΠΑΟΚ θα ήταν θέμα χρόνου να κατακτούσε τίτλους,

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είπα ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο γιατί είμαι και Δήμαρχος και προσφέρω ένα κοινωνικό έργο εκεί. Έχω φίλους εκεί και δεν μπορώ να τους πουλήσω.

Για τον ΠΑΟΚ είπα ότι είμαι φίλος και με την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και αν ποτέ διοικούσα την ομάδα θα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα παίρναμε τίτλους. Τιμώ την ψήφο των πολιτών του Βόλου και παραμένω Δήμαρχος εκεί. Φυσικά, θα συνεχίσω αν το επιθυμούν οι πολίτες του Βόλου.

Είναι διαφορετικό να είσαι παράγοντας σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Είναι ελκυστικός. Πρόταση από τον κ. Σαββίδη δεν έγινε ποτέ. Συζητήσεις με άτομα έγιναν αλλά με αθώες και αγνές προθέσεις. Σημασία έχει όμως ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και με μια δυνατή οικογένεια πίσω του. Η σημερινή εικόνα όμως με λυπεί».

Διαβάστε ακόμη...