“Δεν θέλει αίσθημα το ποδόσφαιρο και κάποιοι δεν θέλουν τον προπονητή τους”!

Από sfina.gr : Ξέσπασε ο Μιχάλης Λεοντιάδης, που ήταν συνώνυμο του πάθους, όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ και στην εθνική ομάδα και μίλησε “έξω από τα δόντια” για όσα βλέπει στην ομάδα…
Πηγή: sfina.gr
“Δεν θέλει αίσθημα το ποδόσφαιρο και κάποιοι δεν θέλουν τον προπονητή τους”!

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης άνοιξε την καρδιά του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο SFINA-TV και δεν δίστασε να πει:

-“Το ποδόσφαιρο δεν θέλει αίσθημα, θέλει να παίρνεις κεφάλια όταν παίζεις ντέρμπι και φυσικά να βλέπεις τον αντίπαλο σαν εχθρό επί 90 λεπτά. Αυτό δενμ το βλέπω στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν μπάλα και βάζω στο μυαλό μου ότι το κάνουν γιατί δεν θέλουν τον προπονητή τους. Δεν θέλουν τον Γκαρσία! Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρώ και επειδή έχω παίξει μπάλα, βλέπω και τις αντιδράσεις τους μέσα στο γήπεδο, στη διάρκεια των αγλωνων. Δεν παίζουν όπως πρέπει και έτσι όπως τα βλέπω, πολύ δύσκολα να αλλάξει αυτό. Χρειάζεται παρέμβαση και σταράτα λόγια”.

Κι ακόμη: “Το μόνο που έχει υποχρέωση να κάνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ, όποιος κι αν είναι, εφόσον φοράει αυτή τη φανέλα, είναι να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, να σηκώσει την κούπα και να δώσει μια χαρά στον κ΄σομο, που δικαιολογημένα είναι πικραμένος”.

Διαβάστε ακόμη...