ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Mateco

Από acpaok.gr: Για την 5η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 4 Απριλίου και ώρα 14:00, την ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Mateco

Ο Δικέφαλος, συνόδευσε την επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις με νίκη επί του Πανοράματος, κάνοντας το 4Χ4 στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Πλέον, θέλει να ολοκληρώσει με δύο νίκες την πρώτη φάση και να «ριχτεί» στις «μάχες» των πλέι-οφ τα οποία θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Απέναντι του, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Συνόδευσε την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη επί της Προσοτσάνης με 28-26.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό μας και γνωρίζουμε ότι αν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση θα έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για εμένα είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστώ απέναντι στην για πολλά χρόνια ομάδα μου αλλά και απέναντι σε πολύ αγαπητά μου πρόσωπα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...