ΠΑΟΚ και Λέβινγκστον τα... είπαν διαδικτυακά! (pics)

Από sdna.gr: Η καμπάνια για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στάθηκε η αφορμή για να έρθει ξανά σε επαφή ο ΠΑΟΚ, με τον σπουδαίο Κλιφ Λέβινγκστον.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ και Λέβινγκστον τα... είπαν διαδικτυακά! (pics)

Ο Αμερικανός είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1992-1993 και τότε, είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη ως πρωταθλητής του ΝΒΑ, με τους μεγάλους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Λέβινγκστον ο οποίος εδώ και περίπου 20 χρόνια ασχολείται πλέον με το μπάσκετ ως προπονητής και πριν λίγο καιρό, ανέλαβε τους Bobkats του Κokomo, μιας μικρής πόλης, κοντά στην Ιντιανάπολις και λίγο πιο μακριά από το Σικάγο.

Σήμερα, που είναι η τελευταία μέρα της ΑΜΚ της ΚΑΕ, σε ένα post της στο Instagram, ο Λέβινγκστον έκανε το δικό του σχόλιο γράφοντας: «ΠΑΟΚ για πάντα!» με την απάντηση να είναι: «Πως είσαι; Χαιρόμαστε πολύ που σε ακούμε ξανά».

«Πως πηγαίνουν τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη;» ρώτησε ο σπουδαίος βετεράνος, με την απάντηση να είναι: «Η Θεσσαλονίκη αποτελεί πάντα έναν τόπο για να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ήλιος λάμπει όπως πάντα και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να λάμψει ξανά. Μας λείπεις».

Δείτε παρακάτω αυτόν τον ιδιαίτερο διάλογο:

Διαβάστε ακόμη...