Αναζητώντας την σταθερότητα με Κρέσπο, Ίνγκασον!

Από paok24.com:Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φετινός ΠΑΟΚ, αν όχι το μεγαλύτερο, είναι η αναποτελεσματικότητα της αμυντικής γραμμής του, κάτι για το οποίο φυσικά δεν ευθύνονται μόνο οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς και οι τέσσερις που απαρτίζουν την άμυνα σε κάθε παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Αναζητώντας την σταθερότητα με Κρέσπο, Ίνγκασον!

Φυσικά, ο Δικέφαλος έχει να αντιμετωπίσει και το απίστευτο φαινόμενο των γκολ που δέχεται στην πρώτη ή το... πολύ στην δεύτερη τελική προσπάθεια του αντιπάλου, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ηλίου φαεινότερο πως είτε λόγω ατομικών λαθών είτε ομαδικών, η "ασπρόμαυρη" αμυντική γραμμή δεν είναι... ατσάλινη!

Πλέον, με εννέα παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και δύο ή τρία για το Κύπελλο Ελλάδας, είναι ξεκάθαρο πως οι Άνχελ Κρέσπο και Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκονται στην κορυφή των σκέψεων του Πάμπλο Γκαρσία, σε ότι αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είτε ο Ισπανός είτε ο Ισλανδός διανύουν μία... σούπερ χρονιά!

Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως ο Φερνάντο Βαρέλα δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με την εικόνα του στο γήπεδο να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή που τα προηγούμενα χρόνια του τον κατέτασσε στους κορυφαίους στόπερ του πρωταθλήματος.

Με το δίδυμο Κρέσπο – Βαρέλα να έχει συνυπάρξει σε 123 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από τη σεζόν 2016-17 έως σήμερα, είναι δεδομένο πως ο Γκαρσία θα στηριχτεί ως επί το πλείστον στους Κρέσπο-Ίνγκασον, οι οποίοι έχουν συνυπάρξει σε 35 παιχνίδια του Δικεφάλου από την ημέρα που ο Ισλανδός ήρθε στην Τούμπα.

Βέβαια, τα 20 εξ αυτών αφορούν τη φετινή σεζόν, ενώ από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όποτε και ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τα ηνία της "πρώτης" ομάδας, οι δυο τους έχουν αποτελέσει 10 φορές το βασικό δίδυμο του ΠΑΟΚ στην άμυνα.

Κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, τα πήγαν περίφημα. Το μεγάλο "στοίχημα" βέβαια είναι να τα πάνε εξίσου καλά αν όχι καλύτερα, στα 11 ή 12 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...