«Κλειδί για την πορεία της ομάδας ο Χατζόπουλος»

Από paok24.com: Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Staus 107,7 και μίλησε για την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, το Θανάση Χατζόπουλο και την ΑΜΚ.
Πηγή: paok24.com
«Κλειδί για την πορεία της ομάδας ο Χατζόπουλος»

Όπως είναι λογικό ο Γιαννακίδης έκανε ειδική μνεία στο Θανάση Χατζόπουλο και στην προσφορά του στην ομάδα. Τον χαρακτήρισε ως παράγοντας κλειδί στην αγωνιστική ταυτότητα και την πορεία της ομάδας. Όπως είπε: " Το κλειδί είναι ο κ. Χατζόπουλος. Από την αρχή που ξεκινήσαμε είναι εκεί. Παίρνει σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Στα δύσκολα βγαίνει μπροστά. Ό, τι είπε πως θα γίνει το έκανε. Θεωρώ πως το κλειδί στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας είναι ο Χατζόπουλος".

Ακόμη έκανε αναφορά στους τραυματίες της ομάδας. Δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στο γιατρό της ομάδας για την επέμβαση στον Τσαλμπούρη, ο οποίος θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε τρεις εβδομάδες. Παράλληλα ανέφερε πως την Πέμπτη θα κάνει προπόνηση μαζί με την ομάδα ο Παπαντωνίου.

Στη συνέχεια στάθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και στην απουσία του κόσμου. Όπως είπε δεν μπορούν να καταλάβουν οι παίκτες μας πόσο μεγάλο ήταν το comeback που έκαναν. Το ίδιο ισχύει και για το τρίποντο του Κάρτερ καθώς όπως είπε ο Αμερικανός δεν το έχει έντονα στο μυαλό του καθώς το θεώρησε σαν ένα ακόμη τρίποντο.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που έχει γυρίσει ο ΠΑΟΚ είπε: "Γύρισε πολλά παιχνίδια η ομάδα. Δεν νομίζω ότι θέλουμε να είμαστε πίσω στο σκορ στην αρχή αλλά έχει περάσει στην ομάδα η νοοτροπία ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Το δείχνουμε και στον αγώνα αυτό".

Διαβάστε ακόμη...