Να μπει με το δεξί στα Play Off

Από inpaok.com: Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» του μίνι πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα την ΑΕΚ (21/3, 19:30) και ως μοναδικό στόχο έχει τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσει δυναμικά στα Play Off.
Πηγή: inpaok.com
Να μπει με το δεξί στα Play Off

Ο Δικέφαλος, έχει τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (ήττες με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ισοπαλία με Άρη) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στον μήνα Μάρτιο, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά αυτή. Μάλιστα, η τελευταία του χρονικά νίκη είναι πριν από έναν ακριβώς μήνα, όταν στις 21 Φλεβάρη νίκησε με 4-0 την Λαμία.

Βέβαια, η σημερινή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, πέρα από ψυχολογική τόνωση, να αποσπαστεί με δύο βαθμούς διαφορά από την Ένωση, «σκαρφαλώνοντας» στην 3η θέση και πλησιάζοντας την 2η, καθώς ο ΠΑΟΚ μετράει 47, η ΑΕΚ 48 και ο Άρης 52 βαθμούς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, θα έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Καγκάβα-Νινούα οι οποίοι μείνανε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, ενώ η συμμετοχή του Βιεϊρίνια θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τον αρχηγό πάντως να βρίσκεται στην αποστολή. Καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας, ο Πορτογάλος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και μονάχα το Σάββατο (20/3) κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Μάλιστα, στην αποστολή βρίσκεται και ο Πασχαλάκης μετά το «κόψιμό» του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε γίνει καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου ο Έλληνας πορτιέρε να ηρεμήσει ψυχικά. Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε και ο Φερνάντο Βαρέλα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Στον αντίποδα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά και στον Αντρέ Σιμόες ο οποίος πραγματοποίησε θεραπεία. Τέλος, ούτε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου βρίσκεται στην αποστολή, καθώς είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας και Νικολακάκης. 4ος ορίστηκε ο Τζοβάρας, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Βιντούλιν.

Διαβάστε ακόμη...