Γι αυτό δεν έπαιζε έως τώρα στον ΠΑΟΚ, ο Μιχαηλίδης!

Από sfina.gr : Υπήρχαν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι δικαίως αναρωτιούνται “τι έγινε ο Μιχαηλίδης; Γιατί δεν παίζει;” και άλλα τέτοια σχετικά, όταν μάλιστα η ομάδα έχει κάνει “γκέλα”! Συνήθως στα άσχημα αποτελέσματα βγαίνουν οι γκρίνιες και προκαλούνται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, “μισθοφόρους” του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έχουν ξεμπροστιασθεί…
Πηγή: sfina.gr
Γι αυτό δεν έπαιζε έως τώρα στον ΠΑΟΚ, ο Μιχαηλίδης!

Έτσι λοιπόν, υπήρχαν κάποιοι που αναρωτιούνταν για τον νεαρό αμυντικό, αλλά η εξήγηση είναι μία και μοναδική και φαίνεται από τις έξτρα προπονήσεις που έκανε με τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: “Μάθε να μαρκάρεις, στρίβε πιο γρήγορα…” ήταν οι ατάκες του Πάμπλο στον νεαρό, τον οποίο γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, αφού αυτός τον ανέδειξε από την Ακαδημία, αυτός τον έκανε αρχηγό στην Κ19 και του έδωσε ρόλο ηγέτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν περιμένει κανέναν άσχετο του ραδιοφώνου ή των sites ο Γκαρσία, για να του πει τι μπορεί να προσφέρει ο Μιχαηλίδης, που η θέση του ήταν αμυντικός χαφ και ο Γκαρσία τον γύρισε πίσω.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο Περιστέρι από την ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος στα 40 του χρόνια απέφυγε σαν… χάρτινο τον Μιχαηλίδη (λάθος του νεαρού), από τότε τον πήρε στην άκρη και άρχισε να του αλλάζει κάποια πράγματα στο μαρκάρισμα, εντοπίζοντας τα λάθη του και τις αδυναμίες του Μιχαηλίδη!

Ελπίζουν όλοι πλέον στο τεχνικό τιμ, ότι μόλις μπει να αγωνιστεί ο Μιχαηλίδης δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος στο μαρκάρισμα και θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Μπροστά, δεν έχει πρόβλημα! Με το “γλυκό” του πόδι και την τεχνική κατάρτιση, όσως είναι ο παίκτης α[πό την άμυνα, που μπορεί να προωθήσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο (Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον) το παιχνίδι.

Πίσω είναι το θέμα, πώς θα μαρκάρει σωστά και αυτό του μάθαινε τόσο καιρό ο Πάμπλο Γκαρσία…

Διαβάστε ακόμη...