«Ξανά δανεικός ο Κρμέντσικ, αν δεν τα βρουν οι δύο ομάδες»

Από sfina.gr: Το θέμα της «μονιμοποίησης» του Μάικλ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά και είναι ξεκάθαρο πως στον Δικέφαλο θέλουν να τελειώσουν αυτή την υπόθεση όσο νωρίτερα, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν από τον Τσέχο φορ.
Πηγή: sfina.gr
«Ξανά δανεικός ο Κρμέντσικ, αν δεν τα βρουν οι δύο ομάδες»

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

00:06 / 00:20

Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Τόμας Τέκε, μιλώντας σε εφημερίδα των Αθηνών (live sport) έδωσε μια άλλη διάσταση για τον 27χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ καθώς στην Κλαμπ Μπριζ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, ειδικά από τότε που η ομάδα υπέγραψε τον Μπας Ντοστ και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή για την επίθεση», είπε αρχικά ο Τέκε και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η τιμή του αλλά η Μπριζ θα ήθελε να συνεργαστεί για τη μεταγραφή του. Δεν θα ήταν τόσο κάθετη στις διαπραγματεύσεις, επειδή ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Φιλίπ Κλεμέντ».

Αναφορικά με το καθεστώς που ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Η Μπριζ ποτέ δεν κάνει μεταγραφές με καθεστώς συνιδιοκτησίας αλλά αφήνω ως εναλλακτική το γεγονός πως η ομάδα μπορεί να δώσει εκ νέου δανεικό τον παίκτη στον ΠΑΟΚ αν δεν θέλουν να τον αγοράσουν ή αν δεν τα βρουν οι δυο ομάδες στις διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν σύντομα. Είναι κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν με τον προηγούμενο επιθετικό της, τον οποίο δάνεισε επί τρία συναπτά έτη στην ίδια ομάδα. Ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να παίξει στην Μπριζ καθώς είχε αρκετή πίεση και αυτό μεγεθύνθηκε από το γεγονός».

Διαβάστε ακόμη...