Ζορπίδης : “Δεν πρόκειται να δώσω ξανά ούτε ευρώ στον Άρη”!

Aπό thessports.gr:Σε ένα αναπάντεχο ξέσπασμα προχώρησε μιλώντας στ ο Μιχάλης Ζορμπίδης.
Πηγή: thessports.gr
Ζορπίδης : “Δεν πρόκειται να δώσω ξανά ούτε ευρώ στον Άρη”!

Ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Βορείου Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του αλλά και τη μεγάλη διοικητική και οικονομική προσφορά του στον σύλλογο, εμφανίστηκε χολωμένος από αυτόν χωρίς να θελήσει να εξηγήσει τους λόγους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν ασχολούμαι με τον Άρη και ούτε θα ασχοληθώ. Είμαι πολύ πικραμένος, την αγαπάω την ομάδα αλλά δεν ξαναδίνω χρήματα στον Άρη, ούτε ένα ευρώ» είπε και πρόσθεσε με νόημα «Πρέπει να είσαι ψιλοαπατεωνισκος για να πας καλά, δεν θέλουν τους έντιμους».

Ο κ.Ζορπίδης μίλησε γι' αυτούς που καλούν τους Έλληνες εν μέσω πανδημίας στη Βουλγαρία αλλά και τα περιβόητα πια ταξίδια στο Ντουμπάι: «Εμείς ξέρουμε ότι τα γραφεία είναι κλειστά, δεν ξέρω πως ο κόσμος πάει στη Βουλγαρία για σκι και στο Ντουμπάι. Κάθε οικογένεια έχει έναν γνωστό που έχει πεθάνει, δεν κάνουν σωστά όσοι πάνε εκδρομές, θέλει προσοχή και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Και του χρόνου εκεί θα είναι το Ντουμπάι...».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...