Γεωργιάδου: «Το 2021 να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας!»

Από inpaok.com:Στο INPAOK μίλησε το λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Εύη Γεωργιάδου, η οποία αναφέρθηκε στο lockdown και στο σταμάτημα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ενώ παράλληλα, έστειλε τις δικές της ευχές για το νέο έτος.
Πηγή: inpaok.com
Γεωργιάδου: «Το 2021 να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας!»

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι είναι τόσο καιρό ανενεργή λόγω του lockdown το οποίο σταμάτησε τα ερασιτεχνικά αθλήματα στην Ελλάδα:

«Η αλήθεια είναι πως έχω επηρεαστεί και εγώ όπως και όλοι οι υπόλοιποι γύρω μας από την πανδημία που μας έχει κλωνίσει τους τελευταίους μήνες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μείναμε άπραγοι όλο αυτό το διάστημα διότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο να παραμείνουμε σε μια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή στις προπονήσεις και τους αγώνες:

«Η επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες θα είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές όλων των αθλητριών, διότι η απραγία των 2 μηνών δεν μας έχει βοηθήσει ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά. Από την μεριά μας οφείλουμε από την πρώτη στιγμή να ενταχθούμε ομαλά στις απαιτήσεις της ομάδας».

Πόσο καιρό πιστεύει ότι θα χρειαστεί η ομάδα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο:

«Κατά την άποψή μου, η ομάδα για να είναι έτοιμη πρέπει να υπάρξει περίοδος προετοιμασίας τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των αγώνων. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είμαστε 100 % έτοιμοι. Οπότε μέρα με την μέρα θα φτάσουμε στο επιθυμητό μας σημείο».

Τους στόχους της ομάδας, αν και εφόσον ξεκινήσει η Volley League γυναικών:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, και αγώνα με αγώνα να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Το μήνυμά της προς τον κόσμο για τη νέα χρονιά:

«Για την νέα χρονιά που έρχεται εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε υγεία και να δίνουμε πολλή αγάπη στους ανθρώπους που είναι στην ζωή μας. Εύχομαι επίσης να τελειώσει όλο αυτό με τον covid-19 και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας ώστε να εκπληρώσουμε όλα τα όνειρά μας»

Διαβάστε ακόμη...