Μεγαλώνει το σερί, κοιτάει ψηλότερα

Από paok24.com: Εικόνα, ψυχολογία και αποτελέσματα, έχουν βελτιωθεί με τις νίκες με Άρη και Κολοσσό και σήμερα ο ΠΑΟΚ, θέλει να συνεχίσει ανάλογα, κόντρα στον ανεβασμένο Ιωνικό.
Πηγή: paok24.com
Μεγαλώνει το σερί, κοιτάει ψηλότερα

Ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε στη Ρόδο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα, τη βοηθάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό το 2/2 του ΠΑΟΚ, με το νέο του προπονητή στον πάγκο αποτελούν μια καλή βάση, πριν το σημερινό τζάμπολ, σε ένα παιχνίδι που κρύβει διάφορες παγίδες.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάστηκε πλήρης όλη την εβδομάδα, τα τελευταία αποτελέσματα τον έχουν βοηθήσει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και μια νέα νίκη σήμερα, του μεγαλώνει κι άλλο το σερί και τον κάνει να κοιτάει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ιωνικός, από την πλευρά του, ανήκει στις ομάδες που έχουν προχωρήσει σε σημαντικό «λίφτινγκ» από την αρχή της σεζόν. Αντί του Στέργιου Κουφού, στον πάγκο του είναι πλέον ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ ενδιάμεσα στην ομάδα έχουν έρθει, Μαυροκεφαλίδης, Χάμοντς, Μουσταφά και Έλμορ, ενώ ο Τολιόπουλος παραμένει μακροχρόνια απών, λόγω ενός κατάγματος στο δάχτυλο.

Με τις αλλαγές αυτές, η ομάδα της Νίκαιας έχει τρεις νίκες (3-5 συνολικά στο πρωτάθλημα) στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (η μοναδική της ήττα σε αυτό το διάστημα είναι από τον Παναθηναϊκό), κερδίζοντας εκτός, Λαύριο (81-91) και Λάρισα (76-87), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε του Προμηθέα, με (86-77).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Μαγκλογιάννης και Ευφραιμίδης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα και σε αυτούς, μετά από όσα έχουν συμβεί με τους διαιτητές των τελευταίων αγωνιστικών.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00 και μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της EΡΤ, ERTflix και συγκεκριμένα το EΡΤ Sports 1.

Διαβάστε ακόμη...