«Αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο!»

Από inpaok.com: H οργή στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται εις βάρος του Δικεφάλου είναι έκδηλη με τον ΣΦ Γρεβενών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε να τονίζει ότι είναι ιερή υποχρέωση όλων να αποβάλλουν την τοξικότητα που πάρει να εισχωρήσει με τον βρώμικο πόλεμο που δέχονται οι «ασπρόμαυροι».
Πηγή: inpaok.com
«Αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο!»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών καλεί τους οπαδούς του Δικεφάλου να ενωθούν όλοι ως μια γροθιά και να προστατεύσουν τον σύλλογο ως πιστοί στρατιώτες στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ και όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο, κατάφεραν ενωμένοι σαν μια γροθιά, να σπάσουν το απόστημα που τυραννάει τις τελευταίες δεκαετίες το ποδόσφαιρο, αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας, με την κατάκτηση τίτλων και κυρίως με το μοναδικό ΑΗΤΤΗΤΟ πρωτάθλημα από την στιγμή που έγινε επαγγελματικό!

Σίγουρα λάθη έγιναν και γίνονται, σε πολλούς τομείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως αυτό που ζούμε, πλέον, τον τελευταίο καιρό εναντίον της ομάδας μας είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να απαριθμήσουμε τις βρωμιές και τις λάσπες τους γιατί θα γράφαμε τόμους ολόκληρους. Επίσης, για τις παλέτες της Θεσσαλονίκης, που πλέον χωρίς καμία αντίσταση στον πρ€ζ€μπορ@ αφέντη, έχουν γίνει οι επίσημες β#ζιτ#ς του, δεν θα κάνουμε καμία αναφορά.

Έχουμε όμως ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να χτυπήσουμε τις καμπάνες σε όλους όσους θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και ανήκουν στον οργανισμό του ΠΑΟΚ: ΞΥΠΝΑΤΕ! Μέσα από ελεγχόμενα κανάλια, εφημερίδες, σάιτ, δημοσιογράφους, κυβερνήσεις, πολιτικούς, μέχρι και τον τελευταίο αργόσχολο που σχολιάζει στο οποιοδήποτε πόστ, στην τελευταία σελίδα στον κυβερνοχώρο, που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει δηλητήριο, τοξικότητα. Αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, το μεροκάματο τους, η ίδια τους τραγική ζωή.

Εμείς οφείλουμε σαν λαός, να ενωθούμε, να αποβάλουμε την τοξικότητα που πάει να εισχωρήσει ανάμεσα μας με τον βρώμικο πόλεμο που μας κάνουν και να τους συντρίψουμε από την πλευρά μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Δηλώνουμε παρών και είμαστε πιστοί στρατιώτες στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ.

Υ.Γ.1 Πέρσι ήταν η πολυϊδιοκτησία – τώρα φτιάξατε και μια δωροδοκία – η πρ€ζα ρέει άφθονη σ'αυτή την κοινωνία.

Υ.Γ.2 ΠΑΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ σας έχουν βι@σει τα όνειρα και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Διαβάστε ακόμη...