Τα αναπάντητα ερωτήματα Μπαλτάκου

Από inpaok.com;Ο Τάκης Μπαλτάκος αγόρευσε υπέρ του ΠΑΟΚ και έκανε τις δικές του ερωτήσεις προς την πλευρά της ΕΕΑ, για τα όσα περίεργα συνέβησαν ώστε να φέρουν τους «ασπρόμαυρους» σε αυτή την δύσκολη θέση.
Πηγή: inpaok.com
Τα αναπάντητα ερωτήματα Μπαλτάκου

Αναλυτικά όσα είπε ο νομικός του Δικεφάλου:

«Θα επικεντρωθώ στην ουσία της υπόθεσης. Η επιτροπή έχει μερικές αναφορές και παραδοχές σχετικά με τις δυνατότητες της Vialand να ελέγχει την Ξάνθη. Όλες οι παραδοχές με την δυνατότητα του ΠΑΟΚ να ελέγχει την RFA, άρα την Vialand, δεν έχουν σημασία, εάν η Vialand δεν μπορεί να ελέγξει την Ξάνθη.

Αν ο κρίκος της αλυσίδας που συνδέει τον ΠΑΟΚ, με την Ξάνθης, υποτίθεται, σπάσει, όλα τα άλλα είναι αλυσιτελή. Αν Πανόπουλος και Συγγελίδης είναι μέλη της vialand, τότε η vialand είναι θυγατρική της Ξάνθης και όχι το αντίθετο.

2. Δεν μπορεί αυτός που έχει τα γήπεδα που προπονούνται έφηβοι να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την ΠΑΕ.

3. Ποια η κυριαρχική επιρροή με τη μίσθωση των γραφείων.

4. Η ΕΕΑ αναφέρει ότι το "Λε Σαλέ" αναφέρεται στο site της ΠΑΕ, ξέχασαν να το επικαιροποιήσουν.

5. Πιαλόγλου και Χαλαβατζής είναι μέλη του Δ.Σ. της vialand λέει η ΕΕΑ. Αν αυτό ισχύει, τότε η vialand είναι θυγατρική της ΠΑΕ.

Όσον αφορά το συμπέρασμα ότι η Ξάνθη είναι θυγατρική της vialand, τότε πως η ΕΕΑ επέτρεψε και οι μετοχές της Ξάνθης πωλήθηκαν σε έναν τρίτο; Γιατί δεν ρωτήθηκε τότε ο ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης; Η ΕΕΑ με τη συμπεριφορά της τον Σεπτέμβριο δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παραδεχθεί ότι τον έκανε λάθος».

Διαβάστε ακόμη...