«Κανείς από την ΕΕΑ στο ξενοδοχείο!»

Από inpaok.com;Μετά τους νομικούς κ. Μπίρδα και κ. Μαυρομάτη ήρθε η σειρά και του κ. Κατσά να αγορεύσει, καταρρίπτοντας το σκεπτικό της Αυγενάκειας ΕΕΑ για δήθεν κυριαρχική επιρροή στην Ξάνθη.
Πηγή: inpaok.com
«Κανείς από την ΕΕΑ στο ξενοδοχείο!»

Ο κ. Κατσάς που ήταν ένας εκ των νομικών του Δικεφάλου και όταν αυτός είχε προσφύγει στο CAS μιας και εγχώρια κανείς δεν δέχθηκε να τον δικάσει στην ουσία.

Ο νομικός του ΠΑΟΚ ανέφερε αρχικά για την εισήγηση- σκάνδαλο της ΕΕΑ:

Υπήρξε στο σκεπτικό μια αυτοψία που έγινε με τρόπο αυτοσχέδιο. Λέχθηκε και διατυπώθηκε στο σκεπτικό πως ο κ. Καλπαζίδης απέκτησε την ΠΑΕ Ξάνθη και μέσω αυτού ο κ. Σαββίδης ασκούσε επιρροή στην ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι εσφαλμένη. Κυριαρχική επιρροή είναι όταν κάποιος ασκεί επιρροή ανεξάρτητα ενός άλλου παράγοντα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει εδώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει μια άλλη εταιρεία όπως η Vialand και να ασκεί κυριαρχική επιρροή. Είναι εσφαλμένη η επαγωγή διότι έτσι έχουμε δύο μητρικές. Δεν είναι δυνατό αυτό. Δεν υπάρχει καμία σχέση της Vialand με την Ξάνθη. Δεν υπάρχει μίσθωση των εγκαταστάσεων. Η ομάδα έχει δικό της γήπεδο και εγκαταστάσεις.

Αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία ότι υπάρχει μέτοχος πλειοψηφίας στην Ξάνθη».

Μάλιστα ο κ. Κατσάς ανέφερε ότι κανείς από την ΕΕΑ δεν πήγε στο ξενοδοχείο των Πηγαδίων για... αυτοψία, (όπως ισχυρίζεται ότι έκανε η Μαρούπα), υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει και ένορκη βεβαίωση του ιδιοκτήτη της μονάδας:

«Έχουμε την ένορκη βεβαίωση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου ότι το μέλος της ΕΕΑ δεν επισκέφθηκε ποτέ το ξενοδοχείο για αυτοψία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πώληση της Ξάνθης από τους Πανόπουλο- Συγγελίδη, τονίζοντας:

«Για τους Πανόπουλο και Συγγελίδη, μέτοχος της πλειοψηφίας δεν είναι άλλος από την insports ike. Τώρα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης, το γεγονός αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιος καλυπτόμενος Σαββίδης πίσω από την insports. Υπήρχε αυθεντική ιδιοκτησία κατά 95% άρα δεν υπάρχει καμία κυριαρχική επιρροή, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως «Η ΕΕΑ έσφαλε».

Διαβάστε ακόμη...