«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»

Από inpaok.com:Με νέα καθυστέρηση ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δήθεν πολυιδιοκτησίας, αφού συζητήθηκε το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος με την έδρα να αποφασίζει ότι αρχικά θα πρέπει να παρουσιάσει τη θέση του ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»

Τον λόγο από την πλευρά του Δικεφάλου πήρε ο εκ των νομικών του, Λάμπρος Μπίρδας, που τόνισε πως αν και δεν φοβίζει τους «ασπρόμαυρους» η παρουσία του Ολυμπιακού στην αίθουσα, αυτή είναι παράνομη και δεν θα έπρεπε να ακουστεί η φωνή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινώ με ουσιαστικά θέματα της έφεσης. Ακυρώθηκαν και οι 20 εφετειακοί και οι πρωτόδικοι. Ερχόμαστε να δούμε πως ήρθε σε αυτή τη διαδικασία η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δύο είναι οι τρόποι, ο ένας είναι αυτεπάγγελτα. Ο δεύτερος τρόπος είναι η άσκηση της πειθαρχικής δίωξης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Εδώ εκκινήθηκε αυτή η διαδικασία από την ΕΕΑ που απέστειλε την έκθεση της. Εκκινήθηκε η διαδικασία με εγκαλούμενους τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός ήταν καταγγέλλων στην ΕΕΑ.

Ερχόμαστε να δούμε αν ο Ολυμπιακός έγινε ποτέ διάδικος σε αυτή τη δίκη. Δεν νομιμοποιούνταν ποτέ να ασκήσει παρέμβαση. Μη νόμιμη και απαράδεκτη η έφεση του Ολυμπιακού».

Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιαρένης ζήτησε από τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ, κ. Μπίρδα να είναι πιο σύντομος, αφού θα εξεταστούν και τα υπομνήματα που θα καταθέσουν όλες οι πλευρές.

Ο νομικός του Δικεφάλου απάντησε με τη σειρά του:

«Κύριε πρόεδρε δεν έπρεπε να είναι εδώ και να ακουστεί ο Ολυμπιακός! Δεν μας πειράζει και δεν μας φοβίζει! Το CAS μάλλον μας επέπληξε ως χώρας και ως Ομοσπονδία. Από τις διατάξεις FIFA και UEFA δεν υπάρχει τέτοιας μορφή παρέμβαση. Η παρουσία με την παρέμβαση και την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτη και μη νόμιμη».

Διαβάστε ακόμη...