Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την εκδίκαση στην Εφέσεων

Από paok24.com: Σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Πηγή: paok24.com
Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την εκδίκαση στην Εφέσεων

Ο Δικέφαλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζητάει την εξέταση της υπόθεσης στην ουσία για να λάμψει η αλήθεια και να αποδειχθούν τα ψέματα του Ολυμπιακού και των δεκανικιών του, είναι έτοιμος για τη σημερινή εκδίκαση, στην οποία θα τον εκπροσωπήσει ο νομικός του, Αχιλλέας Μαυρομάτης μαζί με ακόμα 4 δικηγόρους.

Σήμερα εκδικάζονται δύο εφέσεις, της πλευράς του ΠΑΟΚ αλλά και αυτής του Ολυμπιακού, εφέσεις στην Πρωτόδική απόφαση του αρμόδιο οργάνου της Super League, που δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης και απλά στάθηκε στο πόρισμα της στημένης επιτροπής Αυγενάκη.

Αξίζει να θυμήσουμε ότι η... σφαλιάρα του CAS στην ελληνική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που δεν ήθελε να μπλέξει και να δικάσει την υπόθεση στην ουσία της, όπως ζητάει από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί, έχει φέρει ξανά το θέμα ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Στις σημερινές εκδικάσεις που αφορούν τις δύο εφέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα εξεταστεί και η πρόσθετη παρέμβαση της Ξάνθης υπέρ της πλευράς του Δικεφάλου.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έχει κληθεί στην υπόθεση και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επικαλούμενος άλλο δικαστήριο που έχει σήμερα, έχει ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση στην Εφέσεων, κάτι που μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτό ως αίτημα.

Ο ΠΑΟΚ για πολλοστή φορά θα προσπαθήσει να δικαστεί στην ουσία, για να φανεί στην πράξη ότι δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες που βρήκαν υπόσταση λόγω της στημένης επιτροπής Αυγενάκη.

Αυτής που ξαφνικά πριν εξετάσει τις καταγγελίες του Ολυμπιακού άλλαξε δύο μέλη της για να βγαίνουν οι ψήφοι όπως ήθελε και μαντέψτε, τα δύο νέα μέλη της ήταν από... Πειραιά μεριά.

Διαβάστε ακόμη...