Το πρόφιλ του Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης και το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ομάδα της Αρκαδίας πριν τη σέντρα του αγώνα της 11η αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21.
Πηγή: paokfc.gr
Το πρόφιλ του Αστέρα Τρίπολης

 Η φετινή preseason ήταν διαφορετική στην Τρίπολη. Σε σύγκριση με το περσινό καλοκαίρι και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και την τεχνική ηγεσία, φέτος οι αλλαγές ήταν λίγες. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα κατάφερε την αγωνιστική περίοδο 2019-20 να αντιστρέψει το κλίμα μετά το κακό ξεκίνημα και μετά το τέλος των Play Out τερμάτισε στην έβδομη θέση. Με λίγα λόγια… best of the rest.

Η συνταγή έδειξε πετυχημένη. Ο Μίλαν Ράσταβατς ήρθε το Δεκέμβριο του 2019 και κατάφερε να πετύχει τους πρώτους στόχους που έθεσε. Η ομάδα άφησε τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και πάλεψε μέχρι και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο ουσιαστικά χάθηκε για μόλις τέσσερις πόντους. Η διοίκηση αποφάσισε να μην πειράξει πολλά.

Οι αφίξεις και οι αποχωρήσεις ήταν ελάχιστες και τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Ματρικάρντι, Δουβίκα, Φερνάντες, Μαρτίνες, Ντέλετιτς και Χουαρέγκι καλύφθηκαν με τους Αλβάρεζ, Τιλίκα, Ορόσκο, Καστάνιο, Γκαρσία και Γκόμες. Φυσικά όπως φαίνεται κι από τα… ονόματα, ο Αστέρας επέμεινε για μία ακόμα φορά στο λάτιν στοιχείο, κάτι που τον χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Οι νεοφερμένοι συνάντησαν έναν δεμένο κορμό από τους Παπαδόπουλο, Κώτσιρα, Τασουλή, Ριέρα, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μπαράλες, τις παλιοσειρές Μουνάφο και Ιγκλέσιας, αλλά και νεαρούς και ταλαντούχους όπως ο Αλί Μπαμπά και ο Αντζουλάς.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν με 10 βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια, αλλά στα επόμενα τέσσερα μετρούν μόλις δύο. Συνολικά σε εννιά αγώνες έχουν 12 πόντους, με εννιά γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στον Χερόνιμο Μπαράλες, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με έξι γκολ ως τώρα και η απουσία του στο παιχνίδι της Τούμπας θ’ αναγκάσει τον Ράσταβατς να κάνει… αλχημείες για να βρει λύσεις, καθώς δεν διαθέτει κάποιον άλλον στράικερ με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Ο Αστέρας δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Μουνάφο, Λουίς Φερνάντεθ, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε ακόμη...