«Να μας αφήσουν να μπούμε ξανά στα γήπεδα!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε η κεντρικός του Δικεφάλου, Άννα Καλαντάντζε, η οποία αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της Volley League γυναικών το οποίο διακόπηκε... βίαια από τον κορονοϊό, αλλά και στους στόχους της με τα «ασπρόμαυρα».
Πηγή: inpaok.com
«Να μας αφήσουν να μπούμε ξανά στα γήπεδα!»

Αναλυτικά:

Για την απόφαση να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια εύκολη απόφαση, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που είχε ξεκάθαρους στόχους εξ αρχής, και προσφέρει ασφάλεια στις αθλήτριες, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει καλή οργάνωση».

Για το ξεκίνημα της σεζόν στο οποίο ο Δικέφαλος δείχνει καλά δείγματα:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά δεν μένουμε σε αυτό, κοιτάμε και προσπαθούμε για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος».

Για τις προσωπικές αλλά και ομαδικές φιλοδοξίες που έχει στα «ασπρόμαυρα»:

«Προσωπική φιλοδοξία είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου στο έπακρο κάθε φορά, και με τον ΠΑΟΚ να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί έχουμε ένα σύνολο αθλητριών που είναι ικανό να το κάνει αυτό!».

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και πως αντιμετωπίζει την καραντίνα:

Η κατάσταση με τον κορονοϊό η αλήθεια είναι πως μας πάει πολύ πίσω όσον ναφορά το κομμάτι των προπονήσεων και των αγώνων, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού παρθεί η απόφαση να αφήσουν τους ερασιτέχνες αθλητές να μπουν και αυτοί και πάλι ξανά στα γήπεδα!».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο ο οποίος βρίσκεται σε ακόμη μια σκληρή δοκιμασία μετά από λίγους μήνες:

«Πολλή θετική σκέψη και υπομονή, αυτό που περνάμε ελπίζουμε όλοι να περάσει σύντομα και όλα θα βρουν τον δρόμο τους ξανά!».

Διαβάστε ακόμη...