Κλείστηκε ως πρόβα τζενεράλε αλλά...

Από sdna.gr : Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν φιλικό σήμερα στις 19:00 στο Ελ Πάσο (Παναθηναϊκός TV- Cosmote Sport), αλλά ελέω απουσιών οι δύο προπονητές δεν μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα που θα ήθελαν.
Πηγή: sdna.gr
Κλείστηκε ως πρόβα τζενεράλε αλλά...

Το φιλικό ορίστηκε με την λογική να είναι το απόλυτο κρας τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από ότι αποδεικνύεται όμως οι δύο ομάδες θα… κατέβουν στην αναμέτρηση με λύσεις… ανάγκης, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν απουσίες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων αλλά και των τραυματισμών.

Από την μία ο Παναθηναϊκός σε κάποιες θέσεις δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ντάνι Πογιάτος ούτε τη δεύτερη επιλογή που υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι στα χαφ, όπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ούτε τον Κουρμπέλη ούτε τον Αλεξανδρόπουλο. Σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις απουσίες του Μπουζούκη, του Αϊτόρ αλλά και του Λούκας Βιγιαφάνιες. Όλα αυτά καθιστούν τη σύνθεση του Παναθηναϊκού προβληματική. Έτσι το ματς αυτό δεν μπορεί ουσιαστικά να αποτελέσει κρας τεστ ενόψει της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί και αυτός με πολλές απουσίες. Αρχικά αρκετοί παίκτες βρίσκονται εκτός καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. ‘Όπως για παράδειγμα οι: Τζόλης, Λημνιός , Γιαννούλης, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Μιχάϊ. Επίσης τραυματίες είναι οι Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες ενώ για λόγους αποφόρτισης έμειναν στη Θεσσαλονίκη οι Πέλκας και Καντουρί. Ταυτόχρονα εκτός αποστολής είναι ο Μάτος, που γύρισε χθες από την Βραζιλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ παραδείγματος χάρη, στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα θα χρησιμοποιήσει μια… τρίτη λύση, καθώς ο Γιαννούλης δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Από όλα αυτά γίνεται σαφές ότι μόνο ως κρας τεστ ενόψει της πρεμιέρας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το ματς. Σίγουρα βέβαια οι δύο προπονητές θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα, αλλά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη σημασία ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...