Το... θηρίο Μπενφίκα

Από paok24.com: Είναι μία υπερδύναμη στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Το... θηρίο Μπενφίκα

H πορτογαλική Μπενφίκα προέρχεται από μία καταστροφική σεζόν, καθώς ειδικά μετά την καραντίνα έχασε όλους τους εγχώριους στόχους της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες αντιδράσεις από τους οπαδούς της.

"Φάρμακο" σε αυτή την κατάσταση ήταν η επιστροφή του Ζεσούς, αλλά και η διάθεση για... επενδύσεις από τους αετούς της Λισαβόνας.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι μετά τον Βάιγκλ που απέκτησε από την Ντόρτμουντ τον περασμένο Γενάρη, πήρε και τον 33χρονο Βέλγο στόπερ, Γιαν Βερτόνγκεν, τον 24χρονο επιθετικό, Λούκα Βάλντσμιντ από την Φράιμπουργκ, επενδύνοντας 20 εκατομμύρια ευρώ με την απόκτηση του Πεδρίνιο από την Μπεσίκτας.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της την 1η Αυγούστου η ήττα στον τελικό Κυπέλλου από την Πόρτο με 2-1.

Χτες κέρδισε με 2-1 την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, διανύοντας περίοδο προετοιμασίας στο καλοκαίρι του κορωνοϊου.

Στις 20 Σεπτέμβρη αρχίζει το πορτογαλικό πρωτάθλημα, οπότε μέχρι τον 3ο προκριματικό θα έχει μόνο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Στην Μπενφίκα αγωνίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που πέρασε από τον Παναθηναϊκό, σε μία ομάδα που κυριαρχεί το λάτιν στοιχείο, ενώ και από την τελευταία φορά που τη βρήκε στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ σε προκριματικά Champions League διατηρεί παίκτες στο ρόστερ της με τους οποίους είχε αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο.

Είναι βέβαιο ότι θα ήταν προτιμότερο για τον ΠΑΟΚ να μην κληρωθεί με τους αετούς της Λισαβόνας.

Διαβάστε ακόμη...