Υπερβολικές απαιτήσεις από Ρανγκέλ!

Από sdna.gr: Στην... άκρη αναμένεται να αφήσει την επιλογή του Βίκτορ Ρανγκέλ ο ΠΑΟΚ, καθώς ο βραζιλιάνος ζήτησε διπλάσιο (!) συμβόλαιο σε σχέση με όσα αμείβονταν από τον Παναθηναϊκό. Προχωράει τις επαφές του ο Δικέφαλος με δυο επιλογές από το πάνω... ράφι.
Πηγή: sdna.gr
Υπερβολικές απαιτήσεις από Ρανγκέλ!

Πρόσφατα, μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Βίκτορ Ρανγκέλ, ο οποίος πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την επιλογή Ρανγκέλ, καθώς ο έμπειρος κεντρικός, προέβη σε υπερβολικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το συμβόλαιο του στους... πράσινους ήταν κοντά στα 21 με 22000 ευρώ, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό να ζητάει όχι μόνο το διπλάσιο ποσό αλλά αρκετά παραπάνω ώστε να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.

Όπως προκύπτει, μιλάμε για ένα ποσό το οποίο δεν προσφέρεται από καμιά ελληνική ομάδα σε ξένο αθλητή για τη θέση του κεντρικού, ενώ την ίδια ώρα η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

Για παράδειγμα, αυτή την ώρα, σε σχεδόν όλους τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, επιλέγουν τους κορυφαίους παίκτες από τις χώρες τους, καθώς υπάρχει ο φόβος για ένα νέο lockdown. Αυτόματα, αυτό σημαίνει πως κορυφαίες επιλογές για τη θέση του κεντρικού, με συμβόλαια στα 30 με 40.000 ευρώ, έχουν μείνει χωρίς προτάσεις με φόντο τη νέα σεζόν.

Για τον λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την επιλογή του Βραζιλιάνου κεντρικού και προχωράει τις επαφές του με δυο υποψήφιους αθλητές, που έχουν μεγαλύτερη καριέρα μέχρι σήμερα στο χώρο του βόλεϊ και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...