Μουλέν: «Μένω ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν»

Απο sdna.gr: Ο Τιμπό Μουλέν παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Γαλλίας και τόνισε πως το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και θα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: sdna.gr
Μουλέν: «Μένω ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν»

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα είναι το καλοκαίρι ο Τιμπό Μουλέν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε ΜΜΕ της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα τόνισε πως έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2020 όπως ήταν η αρχική συμφωνία και πλέον είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά το τερμάτισα νωρίτερα, και από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα είμαι ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ξάνθη, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη.

Σε κάποιο σημείο, ήμασταν μόλις δύο βαθμούς από την είσοδο στα play off, αλλά εξαιτίας μιας τιμωρίας 12 βαθμών θα πρέπει να σώσουμε την κατηγορία στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια».

Για το πως βλέπει το μέλλον του:

«Έχω προσφορές από κλαμπ στην Πολωνία και την Κροατία, αλλά προτεραιότητά μου είναι να επιστρέψω στη Γαλλία. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να επιστρέψω στην Κάεν. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα και σημαίνει πολλά για μένα. Επιπλέον, εκεί έχω τα πόδια μου στο έδαφος. Ότι κι αν συμβεί, η Κάεν θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμη...