Όταν ο Κάιπερς σφύριζε τον ΠΑΟΚ…

Από sfina.gr: Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Αυγούστου του 2013 όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την Σάλκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το 1-1 στην Γερμανία είχε σπουδαία ευκαιρία να περάσει στους ομίλους.
Πηγή: sfina.gr
Όταν ο Κάιπερς σφύριζε τον ΠΑΟΚ…

Η ΟΥΕΦΑ σε εκείνο τον κρίσιμο αγώνα είχε ορίσει τον Μπιόρν Κάιπερς, αφήνοντας τον Δικέφαλο με παράπονα για την διαιτησία του, αφού ο Ολλανδός ρέφερι δεν είχε δει το κοντρόλ του Ζάλαϊ με το χέρι μέσα στην περιοχή λίγα δευτερόλεπτα πριν σκοράρει για το 0-1.

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης εκείνης ο Κάιπερς είχε αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Ζερμέιν Τζόουνς, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο 2-2 με το γκολ του Κατσουράνη στο 79′, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης παρά το γεγονός ότι είχε παίκτη παραπάνω, με την Σάλκε να κάνει το 2-3 στις καθυστερήσεις με τον Ζάλαϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 47χρονος διαιτητής έχει οριστεί από την ΟΥΕΦΑ σε δυο αγώνες του Ολυμπιακού, όπου έχασε και στους δυο. Στις 19 Μαρτίου του 2014 ήταν διαιτητής στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός 3-0 (στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 2-0 ο Ολυμπιακός) και στις 21 Νοεμβρίου του 2012 σφύριξε στο Σάλκε – Ολυμπιακός 1-0.

Παρελθόν με τον ΠΑΟΚ έχει και ο Πολ φαν Μπόεκελ που ορίστηκε από την ΕΠΟ να βρίσκεται στο δωμάτιο του VAR. Ο 44χρονος ρέφερι, συμπατριώτης του Κάιπερς, διεύθυνε την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μέταλιστ στις 30 Ιουλίου 2013, με τους Ουκρανούς να κερδίζουν με 2-0 αλλά στην συνέχεια να αποκλείονται λόγω της εμπλοκής τους σε στημένα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...