"Θα είμαι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ"

Από sdna.gr: Έχοντας 15 χρόνια γεμάτα στο τιμόνι του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ο Γρηγόρης Πετρίδης λέει το δικό του... ευχαριστώ στον κόσμο του Δικεφάλου, καλώντας την ίδια ώρα τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που θα γίνει από τον Δημήτρη Χασεκίδη.
Πηγή: sdna.gr
"Θα είμαι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ"

Μετά από 15 χρόνια, με έξι τίτλους στην κατοχή του, ο έφορος του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, αποφάσισε να μην ηγηθεί της νέας προσπάθειας, δίνοντας το... τιμόνι στον Δημήτρη Χασεκίδη.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Πετρίδη, ο οποίος ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένος, καθώς η εν λόγω απόφαση πάρθηκε χθες το βράδυ μετά από δική του εισήγηση, την οποία αποδέχθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, τα χρόνια πέρασαν για εμένα. 15 χρόνια στο τμήμα, έξι τίτλοι, πολλές χαρές, λύπες και στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω δίπλα σε αθλητές που ήταν σαν οικογένεια για εμένα» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος, φεύγω με ικανοποίηση και με μεγάλες αναμνήσεις. Προσωπικά, ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και όλους όσους ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που πάντα μας στήριζε, πλέον ξεκινάει μια νέα προσπάθεια στο τμήμα από τον Δημήτρη Χασεκίδη και του εύχομαι πολλές επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ μας».

Όσο για τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές που κρατάει σε αυτά τα 15 χρόνια, σημείωσε πως: «Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει μέσα στα 15χρόνια που ήμουν έφορος του τμήματος. Φυσικά ξεχωριστή θέση για εμένα έχει ο πρώτος τίτλος που πήραμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Από την άλλη, μια άσχημη στιγμή ήταν όταν... αυτοκτονήσαμε και χάσαμε τον τίτλο από την ΑΕΚ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Την ίδια ώρα, δεν μπορώ να ξεχάσω το παλμό του κόσμου στο πρώτο ματς που δώσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Ευόσμου. Ήταν κάτι το ασύλληπτο, το λέω και ανατριχιάζω. Μια ατμόσφαιρα που μέχρι και σήμερα μνημονεύεται από πολλούς».

Πλέον, πέρα από την δραστηριότητα του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, παραμένει και ως γενικός αρχηγός στα τμήματα χάντμπολ του Δικεφάλου, με τον Γρηγόρη Πετρίδη να υπογραμμίζει στο SDNA:

«Ήταν επιθυμία όλου του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να παραμείνω ως γενικός αρχηγός στα δυο τμήματα και στις ακαδημίες. Φυσικά και ο ίδιος ήθελα να μείνω κοντά στον σύλλογο, πάντα θα είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ. Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θέλω να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Τους παρακαλώ να με συγχωρέσουν για τα λάθη που σίγουρα έκανα στα 15 χρόνια που ήμουν ο έφορος, αλλά και συγχρόνως τους παρακαλώ να στηρίξουν το τμήμα χάντμπολ σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Αξίζει στον ΠΑΟΚτσή το τμήμα χάντμπολ και μην ξεχνάμε πόσα πρόσφεραν οι αθλητές μας στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...