Τα… ρεκόρ του Γιαννούλη

Από inpaok.com: Οι ομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» επισήμως η επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.
Πηγή: inpaok.com
Τα… ρεκόρ του Γιαννούλη

Παρότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, η «γεμάτη» χρονιά του Δημήτρη Γιαννούλη (η πρώτη του ολόκληρη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αποτυπώνεται και στους αριθμούς.

Οι 34 φετινές του συμμετοχές είναι η περισσότερες από κάθε άλλη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ξεπερνώντας κατά μία τις 33 που είχε καταγράψει την περσινή χρονιά σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο).

Μάλιστα εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στην δράση, το πιθανότερο είναι να «σπάσει» και το ρεκόρ συμμετοχών με την φανέλα ενός συλλόγου.

Μέχρι στιγμής, ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου έχει φορέσει τα «ασπρόμαυρα» 48 φορές, πέντε λιγότερες από τις 52 συμμετοχές του με τον Ατρόμητο.

Με δεδομένο ότι θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας των Play Offs έχει ακόμα εννέα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος και τουλάχιστον την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, για να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό και να γράψει νέο προσωπικό... ρεκόρ!

Διαβάστε ακόμη...