«Να φτάσει και ο Ολυμπιακός στο CAS»

Από thessports.gr: Για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης αλλά και για την εισήγηση που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει εμπλοκή σε άνομες υποθέσεις μίλησε ο Φραγκούλης Φράγκος.
Πηγή: thessports.gr
«Να φτάσει και ο Ολυμπιακός στο CAS»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ανοιχτές υποθέσεις ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού: «Μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση, κάνεις δεν καταδικάζεται. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που πολύ καλά κάνει και πάει στο CAS για να δικαστεί. Κι ας πανηγυρίζουν κάποιοι. Γιατί όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου, πέφτεις εσύ μέσα. Ελπίζω να λειτουργήσουν σωστά η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Εφέσεων και να έχουν και αυτοί την ίδια τύχη με εμάς και να τρέχουν στο CAS. Δεν είναι μόνο αλλοίωση αποτελέσματος, είναι και διαφυγόντα κέρδη. Θα πρέπει να φροντίσουν αυτοί που έχουν τα ηνία από πλευράς πολιτείας και δικαιοσύνης να μπαίνουν στην ουσία των υποθέσεων. Να μην ανέχονται υποβολιμαίες προτάσεις και πιέσεις και να λειτουργούν σύμφωνα με τον όρκο τους. Εκείνο που μετρά είναι να είναι η δικαιοσύνη ανεξάρτητη και αμερόληπτη. Η υπόθεση του ΠΑΟΚ δεν εκδικάστηκε. Εύχομαι να δικαστεί με τον καλύτερο τρόπο η υπόθεση του Ολυμπιακού. Να χυθεί άπλετο φως και για όλους τους εμπλεκομένους που ακούστηκαν. Πρέπει να μπει μια τελεία και μια παύλα για μια νέα αρχή με την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη με το Πόρτο Καρράς, το προπονητικό και τη Νέα Τούμπα: «Είμαστε μπροστά σε προβλήματα λόγω του κορωνοιού. Για τον Σαββίδη αυτά είναι υπόθεση ρουτίνας. Εννοώ ότι δεν φείδεται κόπων και χρημάτων για να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Την 25η Μάρτιου του 2017 ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη και στα εγκαίνια του συνδέσμου και έδωσε τον λόγο στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι η Νέα Τούμπα θα βρίσκεται σε φάση κατασκευής το 2021. Κάτι που υλοποιεί αφού ήδη ο φάκελος πάει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ένα προς ένα τα εμπόδια ξεπερνιούνται.

Διαβάστε ακόμη...