"Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Από sfina.gr: Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στον Focus Fm 103,6 για τον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Γιώργο Σκαρτάδο.
Πηγή: sfina.gr
"Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Μεταξύ άλλων είπε:

"Πιστεύω, ότι οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα με τις δίκες. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα έβλεπα παίκτες φοβισμένους, εκτός από από έναν – δύο οι υπόλοιποι δεν μάρκαραν δυνατά, φοβόταν, δεν υπήρχε ομαδικότητα. Είναι θέμα θέλησης προπονητή και παικτών το αποψινό ματς. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια και πρέπει να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να... ξυπνήσουν και να γίνουν ο εαυτός τους. Να κλείσουν τα αυτιά τους μόλις σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι είναι στον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουν απόψε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάρουμε το κύπελλο για να μην πάει χαμένη η χρονιά.

Ο Πασχαλάκης έχει εκπληκτική σωματοδομή, αλλά υστερεί τακτικά. Δεν μπορεί μόλις εκτελείται το κόρνερ να κάνει ένα βήμα μπροστά και τρία πίσω. Είναι λάθος. Πιστεύω ότι το κάνει γιατί του αρέσει να παίζει πάνω στην γραμμή για να φαίνονται πιο εντυπωσιακές οι επεμβάσεις του. Ατού του είναι τα τρομερά αντανακλαστικά του και η γύμνασή του, έχει πάθος, αρκεί να βελτιωθεί τακτικά. Μ' αρέσει περισσότερο από τον Ζίβκοβιτς. Οι αλλαγές που κάνει στα μαλλιά του τον βοηθάνε ψυχολογικά.

Πήγαμε μία μέρα στην καντίνα του Γιώργου (σ.σ. Σκαρτάδου) στη Τούμπα με τον Ιορδανίδη και τον Μήτογλου. Έχει πικρία από τον ΠΑΟΚ. Για μένα μετά τον Κούδα ήταν το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, ειδικά την 10ετία του '80, όπως είναι τώρα ο Βιεϊρίνια. Κάποια στιγμή ερχόταν μαζί μας στους βετεράνους, αλλά... εξαφανίστηκε. Μας είπε ότι υπάρχει αχαριστία. Είμαστε οικογένεια. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας ΠΑΟΚτσής να πάει να μιλήσει στον Σκαρτάδο.

Είναι περήφανος. Θυμάμαι ότι κάποτε κάναμε απεργία με τον Βουλινό, γιατί ήμασταν απλήρωτοι. Μας είπε στα αποδυτήρια, 'εγώ είμαι πληρωμένος, αλλά θα κάνω απεργία μαζί σας'. Ο Βουλινός μας είχε πει ότι θα την πληρώσουμε αυτή την απεργία. Στα επόμενα 2-3 χρόνια μας έδιωξαν όλους, όπως και τον Γιώργο, με τον τρόπο τους. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε, γιατί πρέπει να είσαι βλάκας για να θέλεις φύγεις από τον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν δεν πληρώνεσαι".

Διαβάστε ακόμη...