Θα... σπάσουν το ρόδι;

Aπό Paok24.com: Είθισται να λέγεται πως οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο δεν αποτυπώνουν πάντα την αλήθεια. Όταν βέβαια έχεις αγωνιστεί σε 18 ή 20 παιχνίδια, είσαι μέσος και δεν έχεις καταγράψει ούτε γκολ ούτε ασίστ, συνιστά θέμα...
Πηγή: paok24.com
Θα... σπάσουν το ρόδι;

Μεταξύ των 19 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που από χθες βρίσκονται στην Ξάνθη για το σημερινό παιχνίδι με την ομώνυμη τοπική ομάδα (19:00), υπάρχουν και τρεις - εκτός φυσικά των Πασχαλάκη και Ζίφκοβιτς - που επιθετικά δεν έχουν συνεισφέρει καθόλου έως τώρα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Μαουρίσιο δεν έχει καταγράψει ούτε γκολ ούτε ασίστ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και 20 συνολικά τη φετινή σεζόν, τη στιγμή που κάτι ανάλογο ισχύει τόσο για τον Ομάρ Ελ Καντουρί όσο και τον Άντερσον Εσίτι.

Ο μεν Μαροκινός ούτε σκόραρε ούτε έδωσε ασίστ στα 20 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος (14 στο πρωτάθλημα) και ο δε Νιγηριανός στα 18 που φόρεσε την "ασπρόμαυρη" φανέλα (12 στο πρωτάθλημα).

Και αν για τον Εσίτι το γεγονός αυτό ήταν... αναμενόμενο βάσει των αριθμών της έως τώρα καριέρας του (κανένα γκολ και καμία ασίστ), για τους Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί δεν ήταν.

Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 32 παιχνίδια της περσινής περιόδου και ο Μαροκινός κατέγραψε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 32 παιχνίδια, απολογισμός που τουλάχιστον για τον δεύτερο κρίνεται "φτωχός" αλλά τουλάχιστον δεν ήταν... μηδενικός!

Διαβάστε ακόμη...