Σκάνδαλο και με το ΣτΕ!

Από inpaok.com : Αρκετά περίεργα είναι τα νέα που έρχονται από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που αποφάσισε να απορρίψει της προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την σύνθεση της ΕΕΑ.
Πηγή: inpaok.com
Σκάνδαλο και με το ΣτΕ!

Αρχικά, μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε οριστεί εισηγητής για την προσφυγή των δύο ομάδων κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το πρωτοφανές της όλης υπόθεσης έγκειται στο ότι την Τρίτη (25/2) άλλαξε αιφνιδίως και χωρίς καμία αιτιολογία ο εισηγητής.

Για να συμπληρωθεί το παζλ της καχυποψίας και της έντονης οσμής… σκανδάλου στην συγκεκριμένη υπόθεση, μόλις μια ημέρα μετά, σήμερα (26/2) βγήκε η απόφαση απόρριψης της προσωρινής διαταγής που είχε ζητήσει ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια, μετά από όλα αυτά προκύπτουν εύλογα ερωτήματα. Πως και γιατί άλλαξε ο εισηγητής που είχε οριστεί μόλις λίγες ημέρες πριν.

Είναι τυχαίο πως με το που ανέλαβε ο νέος εισηγητής, την επόμενη κιόλας ημέρα απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ και δεν του δόθηκε η προσωρινή διαταγή;

Η υπόθεση θυμίζει σε πολλά την… αλλαγή μελών στην ΕΕΑ από τον Λευτέρη Αυγενάκη, λίγες μόνο ημέρες πριν την πρώτη εκδίκαση των δήθεν καταγγελιών του Ολυμπιακού…

Διαβάστε ακόμη...