«Να βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα»

Από inpaok.com: Ο προπονητής τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπογδάνος, μίλησε για τη φετινή σεζόν και το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί γκολ ο Δικέφαλος, για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το Champions League, για την 4η του χρονιά στην ομάδα και τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για τον... πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Να βελτιώνεται συνεχώς η ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την φετινή σεζόν:

«Στην αρχή της σεζόν σε συνεργασία με τον κ. Φιλίππου και τον βοηθό του Γιώργο Αποστολίδη, αποφασίσαμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Τα κορίτσια μαζί το προπονητικό team εργάζονται σκληρά καθημερινά και το γεγονός πως δεν έχουμε δεχθεί γκολ ακόμα είναι απλά η επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνουν τα κορίτσια, σε κάθε προπόνηση να βελτιώνονται».

Για το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ:

«Ωραία είναι τα ρεκόρ για το... εφέ, αλλά για μένα το θέμα είναι να βελτιώνεται σταθερά η αμυντική λειτουργία της ομάδας και ας δεχθούμε γκολ».

Για την δουλειά που γίνεται στην άμυνα και το Champions League:

«Στην Ευρώπη τα αμυντικά λάθη δεν συγχωρούνται, όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα και γι' αυτό θέλαμε να εστιάσουμε περισσότερο εκεί φέτος».

Για την 4η του χρονιά στον ΠΑΟΚ και τη Νέα Μεσημβρία:

«Είναι όλα εξαιρετικά. Ειδικά από την περσινή χρονιά που τα κορίτσια ξεκίνησαν να κάνουν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όπου βρίσκονται σε ένα καθαρά επαγγελματικό περιβάλλον.

Τους περιτριγυρίζουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό χρόνια. Έρχονται και μας βοηθάνε από την ΠΑΕ, για παράδειγμα εμένα με βοηθάει όπως και τα κορίτσια ο Γιώργος Σκιαθίτης (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων της αντρικής ομάδας) και σίγουρα τα πάντα είναι πολλά επίπεδα πάνω, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το καλύτερο μέρος που θα μπορούσαν να προπονούνται τα κορίτσια στην Βόρεια Ελλάδα».

Για τον... πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως πρόκειται για λασπολογία και τώρα να προσπαθούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ ένοχο με τέτοιον τρόπο. Δε νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν αυτό. Πρόκειται ξεκάθαρα για λασπολογία του Ολυμπιακού».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ξέρω πως είναι δύσκολη για τον κόσμο η πρόσβαση για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Είμαι σίγουρος πως αν πάρουν την απόφαση να έρθουν στο γήπεδο, θα το χαρούν πραγματικά. Δηλαδή θα δουν κορίτσια που δουλεύουν κάθε μέρα, το βγάζουν στους αγώνες, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και δίνουν και την ψυχή τους για το σήμα που φοράνε».

Διαβάστε ακόμη...