Έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ – Δεκάδες μηνύματα κατά των Βουλευτών! (pics)

Από sdna.gr: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ, όπου με μηνύματά τους καλούν τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης αλλά και της Μακεδονίας να πάρουν επίσημα θέση.
Πηγή: sdna.gr
Έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ – Δεκάδες μηνύματα κατά των Βουλευτών! (pics)

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη πολιτική χροιά που έχει η συγκεκριμένη απόφαση που φέρει την σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

Στο πλαίσιο αυτό, από χθες το βράδυ είναι έντονες οι αντιδράσεις του κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε η πρώτη αντίδραση μεγατόνων από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που μετά την πολιτική απόφαση για υποβιβασμό του Δικεφάλου αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Ακολούθως, θέση για την παραπάνω απόφαση πήρε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε με νόημα πως: «για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα παίζεται εκτός γηπέδου».

Την ίδια ώρα, δεκάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου στέλνουν μηνύματα και στους υπόλοιπους ανθρώπους της πολιτικής τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και γενικότερα από την Μακεδονία, όπου απαιτούν να πάρουν επίσημα θέση.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα στους επίσημους λογαριασμούς τόσο του βουλευτή Σταύρου Καλαφάτη όσο και του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...